77.190.1114 Pozuna ait Birim Fiyat, Analiz ve Yapım Şartları

Poz No
77.190.1114 (PK_R_15A)
Tanımı Cephe tabelası taç kısmı - Logolu paneli - L: 6 Mt
Birimi
Kurum PTT
Fasikül

Üye Ol

2025 Yılı Güncel Birim Fiyatlarına Ulaşabileceğiniz Ürünler

OskaBulut BirimFiyatlar e-Hakediş
Tüm kurumların pozlarıyla OskaBulut platformunda Yaklaşık Maliyet ve Hakediş düzenlemek için Tıklayınız. Tüm kurumların 2025 yılı birim fiyatlarına MOBİL uygulamalarla ulaşmak için Tıklayınız.

Tüm kurumların pozlarıyla Yaklaşık Maliyet ve Hakediş düzenlemek için Tıklayınız.

Birim Fiyatları

Birim Fiyatları Grafiği

Yapım Şartları

Cephe Tabelası Taç Kısmı - Logolu Paneli - L:6 MT ilgili üretim projeleri referans alınarak aşağıdaki tanıma göre üretilecektir. • Aluminyum cephe tabelasında 2 mm kalınlığında fırın boyalı aluminyum levhalar kullanılacaktır. • Aluminyum panellerin ve taşıyıcı konstrüksiyonun cepheye gelecek rüzgar yüklerini taşıyacak nitelikte olması gerekmektedir, bu yükleri taşıyacak şekilde strüktürün oluşturulması ve imalatın yapılması yüklenici sorumluluğunda olacaktır. • Cephe tabelası iç konstrüksiyonu 2 mm et kalınlığında 25x25 mm Aluminyum Kutu Profilden oluşturulacaktır. İç konstürksiyonun arka yüzeyi 0.5 mm Gofrajlı Rulo aluminyum ile izole edilecketir. • Işıklı Logo 3 mm Dökme beyaz akrilik üzeri folyo uygulanarak üretilecektir. Kullanılacak folyo neme, suya ve solvent bazlı temizlik malzemelerine dayanıklı, minimum 5 Yıl ömre sahip, Cam, metal, akrilik, polikarbon, Fiberglas ve boyalı yüzeyler üzerine uygulanabilme ve istendiğinde kolay sökülebilme özelliğine sahip olmalıdır. • Logo arka kısmında kullanılacak ışık tavası 5 mm PVC malzemeden üretilecektir. • Aydınlatmalı yüzeylerde 3000K şerit led 12V/ 5W IP67, 60çip/metre, led montajı led tavasına vidalanarak yapılır. • Kablo TTR 2 x 0.75 mm siyah-kırmızı • Trafo– 12V / 100W IP67 • PTT Logosu, yazısı ile tabela bütününde PTT Kurumsal Kimlik Kılavuzu ve ölçüleri esas alınacaktır.

Kitapta Takip Eden Pozlar

PTT ›
Cephe tabelası Degrageli panel
PTT ›
Cephe tabelası düz panel
PTT ›
Cephe tabelası - Alt & Üst saçak kaplamaları
PTT ›
3 mm Alüminyum cephe paneli_Sarı
PTT ›
3 mm Alüminyum cephe paneli_Turkuaz 
PTT ›
Sarı folyo kesim
PTT ›
Turkuaz folyo kesim
PTT ›
Siyah folyo kesim
PTT ›
Folyo uygulama işleri
PTT ›
Posta-Banka gişe bankosu ve kesonu
PTT ›
Engelli bankosu
PTT ›
Banko keson ek modül
PTT ›
Banko ilave modül
Karayolları Genel Müdürlüğü › Bitümlü Kaplama, Yol Köprü
Konkasör (primer 15'x24'+sekonder 24'x16'eleme ve yükleme tertibaı, 25m³/saat 1' ve 40 m³ /saat 2'randımanlı)
Karayolları Genel Müdürlüğü › Bitümlü Kaplama, Yol Köprü
Fore kazık makinası 1 yd3'luk takriben 100 HP gücünde ekskavatör 76 HP gücünde beneto tip 5 model veya emsali iksa borusu vs.
Karayolları Genel Müdürlüğü › Bitümlü Kaplama, Yol Köprü
Kablo germe makinası (öngerilmeli betonlarda)
Karayolları Genel Müdürlüğü › Bitümlü Kaplama, Yol Köprü
Konkasör'ün 1 saaik ücreti
Karayolları Genel Müdürlüğü › Bitümlü Kaplama, Yol Köprü
İnce sıva veya derz kumu(el ile elenmiş ve yıkanmış) (08.006)
Karayolları Genel Müdürlüğü › Bitümlü Kaplama, Yol Köprü
Terebentin (neft)