KTB.50.5002 Pozuna ait Birim Fiyat, Analiz ve Yapım Şartları

Poz No
KTB.50.5002
Tanımı Yonu Taşından Temizi 10-25 cm arası genişlikte su kanalı yapılması ve yerine yerleştirilmesi
Birimi m
Kurum Kültür Bakanlığı
Fasikül

Üye Ol

2026 Yılı Güncel Birim Fiyatlarına Ulaşabileceğiniz Ürünler

OskaBulut BirimFiyatlar e-Hakediş
Tüm kurumların pozlarıyla OskaBulut platformunda Yaklaşık Maliyet ve Hakediş düzenlemek için Tıklayınız. Tüm kurumların 2026 yılı birim fiyatlarına MOBİL uygulamalarla ulaşmak için Tıklayınız.

Tüm kurumların pozlarıyla Yaklaşık Maliyet ve Hakediş düzenlemek için Tıklayınız.

Birim Fiyatları

Birim Fiyatları Grafiği

Yapım Şartları

Kurumu: Kültür ve Turizm Bakanlığı Teknik Tarifi: Kontrolün direktifine, projesine, mevcut ve orijinal örneğine veya idarece verilecek projesine uygun olarak yonu taşından temizi 10-25 cm. arası genişliğinde (10 cm. hariç, 25 cm. dahil) 15-20 cm. yüksekliğinde (20 cm. dahil) su kanalı taşınım mütehassıs usta yardımıyla 10*10 ebadında kanal açılması su kanalının dört yüzü ve görünen başlarının gönyesinde olarak ince dişli el tarağı ile tamamen işlenmesi, köşe ve kenarlardan yassı kalem izi bırakılmaması, 400 doz çimento harcıyla yerine konması işçiliği, (taş bedeli hariç) her türlü işçilik , malzeme, işyerindeki yatay - düşey taşıma, yüklenici karı ve genel giderler dahil m fiyatı ...........TL. dir. ÖLÇÜ: Yerine konmuş su kanalı metre cinsinden ölçülerek bedeli ödenir. NOT: Taş bedeli sözleşme durumuna göre ilgili Vakıflar Genel Müdürlüğü pozları arasında uygun olanından ödenir.

Analizi

Rayiç No Önceki Rayiç No Tanımı Birimi Miktar
01.V04 Mütehassıs Usta Saat 3,000000
10.100.1068 01.507 Birinci sınıf usta Saat 1,500000
10.100.1062 01.501 Düz işçi Saat 1,000000
V.0104/A 400 Doz Çimento Harcı Yapılması (Kalın Kum ile) 0,030000

Kitapta Takip Eden Pozlar

Kültür Bakanlığı ›
Yonu taşı tozu ve 600 dozlu beyaz çimento harcı ile imitasyon pahlı ve taraklı bordür yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Alanda kırık halde bulunan antik taşların birleştirme öncesi provalarının yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Alanda kırık halde bulunan antik taşların birleştirme öncesi provalarının yapılması (kule vinç kullanılarak)
Kültür Bakanlığı ›
Çam Kereste (1.Sınıf) ile 1,8 cm kalınlığında ahşap kaplama yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Çam Kereste (2.Sınıf) ile 1,8 cm kalınlığında ahşap kaplama yapılması
Kültür Bakanlığı ›
1.sınıf çam kerestesi ile yalıbaskısı yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Diş Budak Keresteden (1.Sınıf) 21 mm kalınlıkta duvar kaplaması yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Isıl işlem görmüş (185-212 C) 1. Sınıf iroko kerestesinden 19 mm kalınlıkta profilli veya profilsiz cephe veya yer kaplaması yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Meşe kaplama yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Ceviz kaplama yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Kayın (astar) kaplama yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Her renk lamine levha ile kaplama yapılması
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza MDF, Cam Prizma Hacmi 6,001- 8,000 m³ arası (8,000 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza MDF, Cam Prizma Hacmi 8,001- 10,000 m³ arası (10,000 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza MDF, Cam Prizma Hacmi 10,001- 12,000 m³ arası (12,000 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza Sac, Cam Prizma Hacmi 0- 0,125 m³ arası (0,125 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza Sac, Cam Prizma Hacmi 0,126 - 0,250 m³ arası (0,250 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Taş Eserlerde Kumlama İle Temizlik Yapılması (10,01-15,00 cm arası)
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza Sac, Cam Prizma Hacmi 0,251- 0,500 m³ arası (0,500 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza Sac, Cam Prizma Hacmi 0,501- 1,000 m³ arası (1,000 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Seramik Eserlerde Islak Temizlik Yapılması (15,01-20,00 cm arası)
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza Sac, Cam Prizma Hacmi 1,001- 2,000 m³ arası (2,000 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza Sac, Cam Prizma Hacmi 2,001- 4,000 m³ arası (4,000 m³ dahil))
Kültür Bakanlığı ›
Metal Eserlerde Mekanik Temizlik Yapılması (15,01-20,00 cm arası)
Kültür Bakanlığı ›
Masa Vitrini Yapılması ve Yerine Montajı (Açık Ayak, Elektrik Motorlu, Baza Sac, Cam Prizma Hacmi 4,001- 6,000 m³ arası (6,000 m³ dahil))