42.100.1101 Pozuna ait Birim Fiyat, Analiz ve Yapım Şartları

Poz No
42.100.1101 (1002)
Tanımı Pilye zemin tesisi malzemesi
Birimi ad
Kurum İller Bankası
Fasikül Harita

Üye Ol

2025 Yılı Güncel Birim Fiyatlarına Ulaşabileceğiniz Ürünler

OskaBulut BirimFiyatlar e-Hakediş
Tüm kurumların pozlarıyla OskaBulut platformunda Yaklaşık Maliyet ve Hakediş düzenlemek için Tıklayınız. Tüm kurumların 2025 yılı birim fiyatlarına MOBİL uygulamalarla ulaşmak için Tıklayınız.

Tüm kurumların pozlarıyla Yaklaşık Maliyet ve Hakediş düzenlemek için Tıklayınız.

Birim Fiyatları

Birim Fiyatları Grafiği

Yapım Şartları

Kaplı fidanların dikim sahasında indirilmesinde 4407 nolu poz kullanılacaktır. Ağaçlandırma sahasına getirilmiş çıplak köklü,tüplü ve kaplı fidanların saha içinde taşınarak işçilerle dikim çukurlarına dağıtılması fidanlarda 1,7 katsayısı, 4.1 - 7 litreye kadar olan fidanlarda 2,1 katsayısı, 7.1-11 litreye kadar olan fidanlarda 2,5 katsayısı, 11.1-22 litreye kadar olan fidanlarda 2,9 katsayısı uygulanacaktır.

Analizi

Rayiç No Önceki Rayiç No Tanımı Birimi Miktar
42.100.1106 1107 Seri halinde harita beton işaretlerinin yapımına ilişkin beton kalıbı yapılması nokta 4,200000
42.100.1103 1103 400 dozlu ve bütün işçiliği elle yapılan dövme beton yapılması m3 0,500000
10.130.1702 04.251 Beton çelik çubugu düz Ø 8 - Ø 12 mm (S220) kg 0,006000
40.120.1012 Mamul boya (sentetik) kg 1,000000

Kitapta Takip Eden Pozlar

İller Bankası › Harita
Pilye zemin tesisinin yapılması, sulanması, boyanması, röperinin yapılması ve kontrolü
İller Bankası › Harita
400 dozlu ve bütün işçiliği elle yapılan dövme beton yapılması
İller Bankası › Harita
Dizi nirengi noktasının karne kontrol hesapları, nirengi kanavasının tanzimi
İller Bankası › Harita
Koordinat dönüşümü hesabı (Nirengi - poligon elle veri girişi)
İller Bankası › Harita
Seri halinde harita beton işaretlerinin yapımına ilişkin beton kalıbı yapılması
İller Bankası › Harita
Damda veya ağaçta yapılacak nirengi tesisi malzemesi (Baliz)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton duvarlarda, A 20/5 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve daralma derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton duvarlarda, O 22 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve daralma derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton duvarlarda, I 20/5 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık, genleşme ve daralma derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton duvarlarda, V 20/4 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık, genleşme ve daralma derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, B 15/5 tipi 1. kalite PVC su tutucu bandı ile sızdırmazlık inşaat derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, B 25/5 tipi 1. kalite PVC su tutucu bandı ile sızdırmazlık inşaat derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, A 15/5 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, A 25/8 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, M 25/5 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, DT 20/4 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
(Conta bedeli dahil)Beton döşemelerde, DT 25/5 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, DO 25/5 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, DI 20/4 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton döşemelerde, DI 25/5 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton duvarlarda, A 15/5 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Altyapı Tesisleri
Beton duvarlarda, A 25/8 tipi 1. kalite PVC conta ile sızdırmazlık ve genleşme derzi yapılması (Conta bedeli dahil)
İller Bankası › Soğutma ve Monoray Tesisatı
Tecrit kalınlığı 5+5 cm Tavan Tecridi
İller Bankası › Soğutma ve Monoray Tesisatı
Tecrit kalınlığı 5 cm Tavan Tecridi
İller Bankası › Soğutma ve Monoray Tesisatı
YAĞ (Ölçü: Adet) Standartlara ve frigrifik malzeme evsafına uygun olacaktır. 18 kg'lık açılmamış tenekede.